Bostadsrättsföreningar

Mattssons Måleritjänst AB är ett ID06-certifierat måleriföretag som utför alla uppdrag inom branschen. Vi ser gärna både stora och små uppdrag på vår orderstock. Vi jobbar mot anbud och timpris, vilket som passar just er förening bäst.

Vid arbeten med Bostadsrättföreningar ställs ofta höga krav på kommunikation mellan boende och hantverkare, något vi hjälper er med för att få bästa resultat för samtliga inblandade. Vi hjälper er med avisering, skyltning och avstängningar på ett sätt som gör renoveringen smidigare för er.  Vi hjälper er gärna med projekteringen av just ert projekt. Vi har också nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom hantverk vilket gör att vi kan hjälpa er med helhetslösningar för era bygg/måleriprojekt.

Som exempel på tidigare kunder kan nämnas Fastighetsägarna, Statens Fastighetsverk, Locum etc.

 

Lägenheter: Inom vårt företag finns stor erfarenhet med arbeten som ska kombineras mellan boende och yrkeskår. Vi ser ömsesidig respekt för de boendes hem och vår arbetsplats som nyckeln till ett framgångsrikt resultat. Vi hjälper er gärna att utveckla allmänutrymmen till lägenheter. Här kan vi bistå med yrkeskunskaper inom färgsättning och projektering.

Trapphus och allmänutrymmen: Vi hjälper er förening med renoveringen av samtliga utrymmen i ert hus. Trapphus, källare, tvättstugor mm. Allt från golv till tak. Vi hjälper er också med dekormålning om behovet finns. 

Fönsterrenovering: Vi utför fönsterrenovering efter era önskemål och kan bistå med totalentrepenad för hela projektet. Vi tillhandahåller även hjälp med fönsterjustering, fönstertätning, snickerirenovering, kittning och glasbyte. En besiktning av befintligt snickeri innan målningsstart är nödvändigt. Inom vårt bolag finns kompetens att bedöma fönstrens kvalitet samt tidigare målningsmetoder för bästa resultat. Vi hjälper er gärna med en förberedande besikting och tar fram ett åtgärdsprogram före era fönster.

Stambyte: Vi utför måleriarbeten i samband med stambyten. Vi lyssnar på era önskemål och hjälper er gärna att framställa en arbetsbeskrivning för just ert projekt. Då företaget har goda kunskaper inom färgsättning och färgbrytning kan vi hjälpa er med snygga lösningar mellan gamla och nya delar i er fastighet.

Scroll to top