Företag, Förvaltare

Mattssons Måleritjänst AB är ett ID06-certifierat måleriföretag som utför alla uppdrag inom branschen. Vi ser gärna både stora och små uppdrag på vår orderstock. Vi jobbar mot Ram-avtal, anbud och timpris, vilket som passar just er bäst.

Som exempel på tidigare kunder och samarbetspartner kan nämnas Interroc AB, Statens Fastighetsverk, Locum, Svenska Filminstitutet, Eksjöhus etc.

Nybyggnation. Vi har stor erfarenhet av allt från stort till smått inom nybyggnation. Vi utför allt från mindre sommarstugor till större kontor/industri/lägenhetsprojekt.

Renovering och ombyggnation: Vi utför alla typer av måleriuppdrag inom renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Vi hjälper gärna till med allt från färgsättning till materialval som påverkar det färdiga resultatet. Mattsson Måleritjänst AB är gärna en del av projekteringen och finner ut kreativa lösningar för just ert projekt. Inom vårt företag finns också kompetens inom rivning och miljöhantering av byggarbetsplatser vilket gör att vi kan hjälpa just ert företag med städning och iordningställande av er arbetsplats.

 

Ram-avtal: Vi arbetar mot Ram-avtal för förvaltare som så önskar. Vi utformar vårt avtal efter era önskemål. Bostadsbolag och andra förvaltare är välkomna att kontakta oss för frågor och upprättande av avtal.

Brandskyddsmåleri: Inom företaget har vi utbildad och certifierad personal för brandskyddsmålning. Vi utför stora som små uppdrag inom brandskyddsmåleri, även när vi inte själva står för hela målerientrepenaden.

Byggstädning: Inom företaget har vi möjlighet till sophantering och omhändertagande av byggavfall. Kontakta oss för offert för just ert projekt.

Scroll to top