Privatpersoner

Vi utför alla typer av uppdrag inom renovering, ombyggnad,  tillbyggnad och nyproduktion. Vi hjälper gärna till med allt från färgsättning till materialval som påverkar det färdiga resultatet. Mattssons Måleritjänst AB är gärna en del av projekteringen och finner ut kreativa lösningar för just ert projekt.

Rot-avdrag: Du vet väl att du kan utnyttja Rot-avdraget med 30% avdrag på arbetskostnaden inklusive moms när det gäller måleriarbeten. Se efter på skatteverkets hemsida vad som gäller just dig och ditt boende.

 

Utvändig målning: Vid utvändig målning spelar allt från tidigare underlag till tänkt material roll i det färdiga resultatet. Vi hjälper till med analys av underlag och tidigare målningsmaterial och tar fram den bästa lösningen för just ert projekt. Vi tillhandahåller även personal med kunskaper inom träteknik om det behovet finns. Vi samarbetar också med företag inom mur och plåthantverk vilket kan vara en nödvändighet i vissa fall. Vi tar då hand om ert projekt och ser till att arbetet sker genom en kanal och ni har enbart kontakt med en byggledare vilket underlättar kommunikationen för dig som kund. Hänsyn till väder och temperatur är också aspekter att tänka på inom det utvändiga måleriarbetet, något vi har kunskap om.

Invändig målning: Invändigt måleri kan ofta vara besvärligt för kund med avstängningar och begränsningar inom den privata sfären. Vi upprättar en handlingsplan för arbetet tillsammans med er där era åsikter och önskemål respekteras. En tydlig kommunikation tror vi gynnar båda parter.  Vi hjälper er med helhetslösningen för hela måleriprojektet och kan även bistå med andra hantverkstjänster som kan komma i fråga då vi har ett stort och kunnigt nät av samarbetspartners.

Fönsterrenovering Vi utför fönsterrenovering efter era önskemål och kan bistå med totalentrepenad för hela projektet. Vi tillhandahåller även hjälp med fönstertätning, snickerirenovering, kittning och glasbyte. En besiktning av befintligt snickeri innan målningsstart är nödvändigt. Inom vårt bolag finns kompetens att bedöma fönstrens kvalitet samt tidigare målningsmetoder för bästa resultat. Vi hjälper er gärna med en förberedande besikting och tar fram ett åtgärdsprogram för era fönster.

Våtrum: Vid våtrumsmåleri finns många aspekter att ta hänsyn till vad gäller renovering/byggnadsmetod då krav på hållbarhet är stor, något vi har kunskap om inom företaget. Vi står för målerilösningen på ert projekt och samarbetar med företag inom bygg, rör, kakel och golvhantverk. Vill ni ha en helhetslösning på ert våtrum så kontakta oss så hjälper vi till med att guida er fram till den bästa lösningen för just ert projekt.

Fasadtvätt: De moderna utomhusfärgerna har lång hållbarhet och ibland räcker en tvätt av fasaden för att få bort algangrepp och missfärgningar. Då blir en ommålning en onödigt dyr investering för ert hus. Vi utför fasadtvätt med mjuka borstar vilket kan vara lyftet för just ert hus! Detta kan också vara ett bra ekonomiskt alternativ för att lyfta fram ert hus vid en eventuell försäljning. Ett rent och snyggt yttre är en blivande köpares första intryck! Konsultera gärna din mäklare för bra rådgivning.

Scroll to top